logo-mini

Fineart albumok

Fine Art Album nyomatok, Canvas és print nagyítások

A fényképezés csak az első lépés a gyönyörű esküvőd megörökítéséhez. Print és a nagyítás soha nem megy ki a divatból. Ez egy lehetőség az elkészült képeket egy kézzelfogható örök és csodálatos emlékké tegye számodra , amely egy életre szól . A csúcsminőségű ezüsthalogenides nyomtatási technológiával laborált fotók, a család és a barátok a végső ajándéka amit oda lehet adni a te különleges napodról.. . A második lépés a fotók online és a nyomtatott formája. A lehető legjobb élmény esküvő, családi képeid nyomtatott formában, jól megtervezett Fine Art Album-ban és a falon egy csodálatos nagyítás formájában megcsodáld az esküvő különleges pillanatait nap mint nap!

A gyönyörű kézműves Fine Art Album a legkifinomultabb olasz alapanyagokból készülnek. A professzionálisan laborált oldalakhoz számtalan borító és különböző textúrájú anyagok garantálják az egyedi kialakítású termék létrehozását. Rendkívül egyedi igényességgel készült esküvői album kivételes minőséget képvisel ezen a vonalon. Elegáns, klasszikus, tiszta és modern megjelenés, amely ötvözi a kortárs és a hagyományos album funkciókat az esküvői Fine Art Albumok világában. Minden apró részlete a lehető legnagyobb precizitással készül el. A fine-art album belső oldalak tervezése során nincsenek sablonok, hanem egyedi és személyre szabott design-t használok, ahol az esküvői felvételeim kifinomult és mérhetetlen eleganciával kronológiai sorrendben kerülnek bemutatásra.

FunnyPhoto Booth

Rendkívül népszerű „party szolgáltatás”. Nagy sikert arat a vendégek körében.

A vacsora helyszinén egy ministúdiót állítok fel, ahol a vendégek bohóckodhatnak a kamera előtt. Arra is van lehetőség, hogy a képeket vidám partykellékekkel dobjuk fel…:). A fotók helyszínen történő kinyomtatására is van lehetőség vagy online galéria kialakítása a későbbi elérhetőséghez.

fineart album
fineart album
fineart album
fineart album