logo-mini

Gyakori kérdések

Mi a fotózási stílusod?
Kifinomult elegancia, az érzelmek sokoldalú világa, az értékes részletek harmóniája különlegessé teszi egyedi,színvonalas képeimet. Érzelemgazdag  felvételeimen valóban képes vagyok hitelesen megmutatni  valódi mély érzelmeiteket. Rangos  esküvőket fotózok az egész világon spontán és rendkívül kifinomult stílusban.

Miért csak az alap összeállítás  ára szerepel a weboldaladon? Tudnál valamit mondani az árakról?
Sok kliensem keres teljes csomagot esküvője napjára. Hosszú évek tapasztalata alapján , figyelembe véve ügyfeleink igényeit alkottam az összeállításokat amiből választani tudtok. Remek segítséget adnak de a pontos elkészítési díjhoz szükség van több fontos részletre az esküvőtökről. Ennek függvényében szívesen állítom össze az egyedi igényeiteknek megfelelő tartalmat.

Mi kell a foglaláshoz ?
A foglaláshoz minden esetben  aláírt szerződés és 50.000 Ft foglaló szükséges.

Hogyan tudjuk megbeszélni az esküvő részleteket?
Ha nem hazai esküvőről van szó és külföldön éltek akkor Facetime Whatsapp…telefonon vagy email-ben. Bármi működik ami számotokra a legszimpatikusabb. A legtöbb esküvői megbízásra személyes találkozás nélkül szerződik velem a pár mivel a kölcsönös bizalom mindkét féltől 100% elvárható és a párjaimnál ez nem jelent problémát.

Tudom,hogy nagyon izgatottan és türelmetlenül várjátok de 30 nap a szerződésben vállalt határidő. Ahogyan a munkamenetem engedi hamarabb is történhet az átadás megbeszéltek szerint.

Készítesz-e esküvőn családi, baráti és csoportképeket?
Természetesen igen! Az esküvő fontos és elengedhetetlen kedvence.

Vállalsz külfödi esküvőket?
Megrendelésem majdnem felét a külföldi esküvői munkáim foglalják le. Az összeállításban szereplő ár már tartalmazza a repülőjegy, transzfer és a szállás költségeit is.

Készítesz jegyes sorozatot?
Igen. Esküvőt megelőző hetekben előre megbeszélt koncepció alapján.

Mennyi idővel az esküvő előtt legyen a foglalás?
Minden nap sok ajánlatkérés érkezik, így azt javasolom ha tetszettek a képeim és akkor mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot és foglald le az időpontot.

Átadott fotók utómunkázod?
Igen! Minden egyes átadott fotó a weboldalamon látott minőségű szín, kontraszt, fehéregyensúly utómunkálatokat kap.

Milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotókat?
Az esküvői fotók JPG formátumban digitális adathordozón és online galériában kerülnek átadásra.

Hogyan kapjuk meg a FINE-ART albumokat?
Csomagküldő szolgálat segítségét veszem igénybe. Speciálisan erre kialakított csomagolásban kerül hozzátok a világ bármely országában is éltek.

Rólad szól